4 december 2021
shake afvallen

Een slank figuur is nog nooit zo makkelijk geweest!

Voor veel mensen is het een wens om een mooi figuur te krijgen. Er zijn enorm veel boeken en cursussen om ervoor te zorgen dat door een verandering in het eetpatroon dit mooie figuur komt. Echter zijn er zoveel verschillende aanbieders met allemaal andere diëten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een andere manier om een mooi figuur te krijgen is het nemen van shakes. Met een shake afvallen vele malen simpeler dan met allerlei boeken. Je hebt minder regels over wat en wanneer je moet eten. Door een shake hoef je ook geen calorie teller op zak te hebben en kan de focus blijven op je dagelijkse bezigheden.

shake afvallen

De nadelen van veel eetmomenten

Naast drie vaste momenten voor een grote maaltijd, bestaat het eetpatroon van velen ook nog uit een hoop tussendoortjes. Van de nootjes in de avond tot een stuk taart in de middag. Al dit vaste voedsel moet door je lichaam verteerd worden, een hele klus! De hele dag door is jouw lichaam met dit proces bezig. Door shakes te nemen om af te vallen geef jij je lichaam rust. Hierdoor heeft het lichaam meer tijd voor andere belangrijke processen.

Gek genoeg leidt het vervangen van vast voedsel door shakes tot meer energie. Veel mensen zijn bang om af te vallen met shakes, omdat je hierdoor een hoop voedingsstoffen zou missen. Echter zijn de shakes tegenwoordig zo innovatief dat je aan vitamines en mineralen niets tekort komt! Met een shake is afvallen daarom zeker niet minder gezond.

Sneller resultaat met shakes

Door het gebruik van shakes val je sneller af. Naast dat je minder calorieën binnenkrijgt dan je tot je neemt, leer je met de juiste shakes het verbrandingsproces in je lichaam aan te passen. Door de koolhydraatrijke producten die veel op het bord verschijnen, ziet het lichaam dit als brandstof. Door koolhydraten te vermijden gaat het lichaam over op vetverbranding. Naast minder calorieën binnenkrijgen zorgt de vetverbranding ervoor dat je nog sneller resultaat krijgt.