24 januari 2022

Eigen sportschool beginnen

Voor een eigen sportschool beginnen is het nu de tijd. Maar krijg je het financieel rond, en zeker als je eerst zomaar wil proberen? Op de website tref je diverse tips en adviezen aan om de investering laag te houden, zoals kiezen voor refurbished fitnessapparatuur. Een andere optie is lease, en zo komt een eigen sportschool beginnen binnen bereik. Er zijn veel redenen om nu een fitness of sportschool te beginnen, en één reden heeft te maken met de lucht in de zaal. Later in deze tekst een toelichting waarom veel sportscholen verouderd zijn, en dat er nieuw en modern moet komen.

De klant kijkt naar de CO2 meter

Een eigen sportschool beginnen is gelijk een modern trainingscentrum. Voor het coronavirus lette de klant niet zo op de luchtverversing. In het voorjaar van 2020 moest de fitness in lockdown, en terug openen was een groot probleem vanwege aerosolen in de lucht. De klant werd kritischer en het einde is nog niet in zicht. In België staan er CO2 meters in de sportschool, hoe meer CO2 in de lucht hoe slechter de luchtkwaliteit. Deze CO2 meters komen ook in ons land, en dan ontdekken we pas hoeveel verouderde sportscholen Nederland heeft. Maar jij kiest voor modern, jij gaat een eigen sportschool beginnen met veel frisse lucht.

De klant wil een gebouw waar de ramen open kunnen

Voordat je overgaat op een eigen sportschool beginnen kun je in je regio een onderzoekje doen hoe slecht het ervoor staat. Een oude fitness heeft een luchtcirculatie, maar de klant wil trainen in een ruimte waar ouderwets de ramen open kunnen. Zulke sportscholen tref je weinig aan, er moet dus nieuw en modern komen. Binnen die zaal met frisse lucht kun je aanbieden waar vraag naar is. Misschien is er een groep die crossfit wil? Mogelijk is er vraag naar Pilatus oftewel poweryoga? Jij gaat doen waar je goed in bent, en dat is klanten fit maken.