14 mei 2021
personal training Amersfoort

Personal Training Amersfoort

Zij coachen en trainen met de klant om krachtige resultaten te creëren, zowel op persoonlijk vlak als zakelijk. Door gezond te gaan leven zal je je ook beter in je vel en gedachtes gaan voelen. Ben je klaar voor een omslagpunt en wil je graag gezonder leven? Dan is personal training Amersfoort wel iets voor jou!

PT Mike

Wat is een personal trainer?

Een personal trainer is iemand die de ervaring, kennis en kwaliteiten heeft gestudeerd, om samen met u te kijken naar uw wensen over lichamelijke conditie. Dit doet een personal trainer door middel van een bewegingsplan. Dit plan is dan ook een steun in de rug om aan uw gezondheid te werken. Een bewegingsplan is voor ieder mens verschillend omdat ieder een ander doel wilt behalen of behouden. 

Een personal trainer is langere periode in beeld om stapsgewijs, zo de resultaten te halen die naar wens zijn voor een gezonder en energieke leefstijl.

Programma’s

Personal training Amersfoort biedt verschillende programma’s die je kunt volgen. Deze zijn dan ook voor verschillende doeleinden. Zo heb je het metamorphose programma bij dit programma zal je je voornamelijk gaan richten, op de gezondheid en vitaliteit van zowel lichaam als geest. Zo heb je ook het single personal training, hier ga je een sportplan maken samen met de personal trainer. De personal trainer zal er voor zorgen dat dit plan zo gevarieerd en leuk mogelijk is. Sport je toch liever samen? Dan is er ook nog een duo personal training in deze training haal je niet alleen maar samen je doelen!