4 december 2021

Uitleg cursus

Bent u nou een echte avonturier en bent u dol op water, en woont u ook nog eens dicht in de buurt van Kijkduin, dan zal dit zeker iets voor u zijn.

Wij organiseren namelijk kitesurf cursussen bij Kijkduin, met deze cursus leert u de ins en outs van het kitesurfen, op een prachtige locatie, namelijk Kijkduin. de cursus zal worden gegeven door begeleiders, waarmee u het water op gaat. Alle informatie kunt u al vinden op kitesurf cursus Kijkduin. Hier kunt u ook al uw vragen stellen en ook staan hier een aantal mooie foto’s en ook nog een aantal ervaringen van anderen.

Verdere informatie

 Deze begeleiders leggen allereerst alles uit over hoe dat kitesurfen werkt. Met kitesurfen houd u uw aan een soort vlieger vast, door de wind kunt u lekker over het water surfen op uw eigen bord, waar u zelf ook aan vast zit. deze kitesurf cursus bij Kijkduin is dus zeer spannend, en ook heel erg sportief. En u bent ook nog eens lekker op het water. er zijn kitesurf cursussen op Kijkduin van 1,3 en 5 daags. Ook kunt u privé lessen boeken op de site.

Wat is kitesurfen precies?

Ook maakt het niet uit wat voor een weer het is, met uw wetsuit bent u namelijk altijd beschermd tegen de kou. En u bent natuurlijk ook in beweging. Voorderest is het alleen maar lol maken geblazen. Bij het kitesurfen is het natuurlijk de bedoeling dat u op uw bord kan blijven staan. Dit is dus heel uitdagend omdat u soms alle kanten op moet wenden en keren om te kunnen blijven staan, ook de golven kunnen daarbij helpen, of u juist tegenwerken, zo blijft het altijd spannend. En dat is dus allemaal een onderdeel van deze uitermate spannende kitesurf cursus Kijkduin.

 Bent u sportief en houdt u van water, dan is deze kitesurf cursus op Kijkduin het ideale uitje voor u en uw gezin. Als u dit iets lijkt, staat op kitesurf cursus Kijkduin alle informatie en kunt u uw geweldige uitje boeken.