4 december 2021

Wat je nog wel kan doen tijdens Corona

In het najaar van 2020 is de tweede lockdown aangekondigd. Inmiddels zitten we in het voorjaar van 2021 en zitten we helaas nog steeds in de tweede lockdown. Ook zien we dat deze nog wel even zal duren. Dit maakt het vooral voor de jongeren steeds zwaarder. De maatregelen zijn nog strenger dan bij de eerste lockdown en het is veel dagen te koud geweest om buiten leuke activiteiten te doen. Toch zijn er nog een aantal dingen die we nog wel kunnen doen. Vooral nu het lekkere weer eraan komt zien we dat het langzaamaan weer wat makkelijker wordt voor iedereen.

Probeer nieuwe dingen uit met vrienden

Houd je niet van de kou en wacht je liever het lekkere weer af? Niet getreurd! In huis is het ook nog mogelijk om leuke dingen te doen. Woon je met huisgenoten? Je mag nog een bezoeker uitnodigen en een sleepover inplannen. Zo heb je veel langer de tijd om bij te praten en om bijvoorbeeld iets nieuws te koken of bijvoorbeeld heel de avond te gaan schilderen. Je kunt ook andere vrienden videobellen zodat de rest ook mee kan doen!

Blijven bewegen!

Sportscholen zoals sportschool Den Haag zijn helaas nog gesloten, maar we zien wel dat een aantal sportscholen aanbieden om buiten te sporten. Ook zijn er een hoop personal trainers die tegen een oke prijs een bootcamp aanbieden. Verder kun je ook een sportbuddy vinden om één op één te sporten. Denk hierbij aan een lesje boksen of samen gaan hardlopen. Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat je dagelijks blijft bewegen, of dit nu een wandeling is of een fietstour door je eigen stad. Houd je van veel bewegen? Dan kun je ervoor kiezen iedere dag wat anders te doen. Vooral lekker bezig blijven!